17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Fastener Fair Global

STUTTGART – Na vier jaar is er in 2023 weer een Fastener Fair Global. Het internationale evenement, gewijd aan de bevestigingsindustrie, keert van 21 tot en met 23 maart terug naar Stuttgart. In de hallen 1, 3, 5 en 7 van de Messe Stuttgart hebben al meer dan 850 bedrijven hun deelname aan de Fastener Fair Global 2023 bevestigd, op een netto tentoonstellingsoppervlakte van meer dan 22.000 vierkante meter.

 

Internationale bedrijven uit 44 landen nemen deel aan de beurs en vertegenwoordigen mkb’ers en grote multinationals uit Duitsland, Italië, China, Taiwan, India, Turkije, Nederland, het VK, Spanje en Frankrijk..

 

Vooruitlopend op het evenement zegt Liljana Goszdziewski, portfolio director voor de European Fastener Fairs: “Na vier jaar sinds de vorige editie is het goed om de internationale bevestigings- en bevestigingsindustrie te mogen verwelkomen op Fastener Fair Global 2023. De hoge opkomst van bevestigde exposerende bedrijven op het evenement weerspiegelt de gretigheid van de sector om face-to-face samen te komen en deel te nemen aan de show.”

 

De wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen werd in 2021 gewaardeerd op 88,43 miljard dollar. Met voorspellingen van een gestage groei als gevolg van bevolkingsgroei, hoge investeringen in de bouwsector en een stijgende vraag naar industriële bevestigingsmiddelen in de auto- en luchtvaartsector, wil Fastener Fair Global 2023 de innovaties en bedrijven tonen die vooroplopen in deze industrie.

Nadere informatie:

 

www.fastenerfairglobal.com

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X