6.4 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Early Bird inschrijvingen Xylexpo 2024 geopend

MILAAN – De voorbereidingen voor de volgende Xylexpo, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor houtbewerkings- en meubelindustrietechnologie, zijn in volle gang. De data van de volgende editie, gepland van 21 tot 24 mei 2024 op FieraMilano-Rho, naderen snel, dus het is tijd om de registratiecampagne te lanceren voor alle exposanten die de kans om in Milaan te zijn niet willen missen.

De beursorganisatie start daarom met een early bird exposantenregistratie. Er zijn aantrekkelijke faciliteiten voor degenen die hun aanvraag vóór 30 oktober 2023 indienen.

De Xylexpo Arena is het kloppende hart  van de beurs. Daar worden vergaderingen, presentaties, rondetafeldiscussies en seminars gehouden, Deze activiteiten zullen worden uitgezonden in verschillende ruimtes in het expocentrum en live worden gestreamd via het Xylexpo Digital-platform. Op deze manier krijgen ook de operators die de beurs niet kunnen bijwonen de kans om de sfeer van Xylexpo 2024 te proeven.

Xylexpo biedt zijn online bezoekers een unieke kans om door de stands te lopen, deel te nemen aan themaspecifieke ‘techtours’, naar interviews te luisteren en de routes te volgen die live worden uitgezonden. Al deze inhoud zal later beschikbaar en toegankelijk zijn via het digitale Xylexpo-platform.

Niet alleen: Xylexpo biedt – in samenwerking met Fieramilano-Rho – innovatieve tools en diensten voor promotie binnen en buiten het beursterrein: van ‘Digital signage’ (een nieuw videopromotiesysteem geïnstalleerd over het hele expocentrum) tot de nieuwe beursapp, tot  aan het interactieve digitale platform Expo Plaza, waar exposanten hun aanbod kunnen presenteren, contacten kunnen leggen en vergaderingen en videochats kunnen organiseren.

Exposanten die gebruik willen maken van de early bird inschrijvingen kunnen informatie inzamelen via www.xylexpo.com

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X