17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dura Vermeer opent kantoor in Amersfoort

Meer

AMERSFOORT – Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineert Dura Vermeer een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Vanwege de toenemende groei van het aantal opdrachtgevers, projecten en medewerkers in het midden van het land opent Dura Vermeer een kantoor in Amersfoort.

De nieuwe locatie is onderdeel van Dura Vermeer Bouw Hengelo, dat verantwoordelijk is voor de regio Noord-, Oost-, en Midden-Nederland. Marieke Mentink, directeur bij Dura Vermeer Bouw Hengelo: “We geloven in lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers, daar zit onze kracht. Door vanaf het begin mee te denken kunnen we het verschil maken. Daarbij houden we graag korte lijnen en gaat onze voorkeur uit naar ‘live’ contactmomenten. Vandaar onze behoefte aan een werk- en ontvangstplek centraal in ons land.”

Joost Scharenborg, ontwikkelmanager bij Dura Vermeer Bouw Hengelo vult aan: “We zijn al heel lang actief in Midden-Nederland, maar onze positie en werkzaamheden breiden verder uit. Zo ontwikkelen en bouwen we al heel wat jaren mee aan het unieke stadsdeel Vathorst en binnenkort gaan we aan de slag met Bauhaus in Amersfoort. Binnenkort start ook realisatie van de nieuwe stadsbuurt Kop van Isselt, waar we één van de ontwikkelpartners zijn.”

Dura Vermeer Bouw Hengelo is voor Amersfoort en haar omgeving geen onbekende. Zo bouwde het bedrijf onder andere Het Eemplein met onder andere haar indrukwekkende Eemhuis, Pathé, Mediamarkt, Tuincentrum Kees Smit en ontwikkelopgaven voor verschillende woningcorporaties in de regio. Ook rondom Amersfoort is de ontwikkelende bouwer aan de slag. Zo voert Dura Vermeer een grootschalige transformatie uit in Utrecht voor het Rijksvastgoedbedrijf, verduurzamen ze woningen voor Woongoed Zeist, ontwikkelen en bouwen ze stadsdorp Nobelhorst in Almere en realiseren ze een ziekenhuis voor Tergooi in Hilversum. “Door het toenemende aantal projecten zoeken we regelmatig nieuwe mensen uit de omgeving die met ons mee willen groeien. Het is fijn om nieuwe medewerkers nu een werkplek te kunnen bieden in Amersfoort naast onze kantoren in Hengelo, Groningen en Zwolle.” aldus Mentink. Het nieuwe kantoor van Dura Vermeer is te vinden aan de Basicweg 14c.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X