17.2 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Doorstart Dutch Wood Production

AALTEN – Dutch Wood Production is erin geslaagd om een doorstart te realiseren op maandag 17 juni 2024 nadat Eastwood in Aalten op 28 mei 2024 failliet ging. De nieuwe bestuurders, Arnaud Plantema en Jaap Vink waren al langer betrokken bij Eastwood en hebben geruime tijd veel geïnvesteerd om te kijken of het faillissement kon worden afgewend. Dat is helaas niet gelukt. Wel is het gelukt om de doorstart te realiseren. Een nieuwe start onder de naam Dutch Wood Production.

“Behalve de boedel nemen wij een groot deel van de medewerkers mee, zowel regulier als de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waar wij veel waarde aan hechten. Het management en de beslissingsbevoegdheden liggen bij Arnaud en bij mij, maar wij zijn erg blij met het feit dat alle vertrouwde gezichten, zoals onder andere Carlo van Ginkel, Rico van Ginkel, Jorg Vlastuin en Remi Derksen graag met ons mee wilden om deze nieuwe start tot een succes te maken. Alle kennis, kunde en ervaring is dus behouden voor de toekomst. Samen gaan we bouwen aan een zeer betrouwbare en gewaardeerde onderneming in een duurzame, sociaal verantwoorde omgeving. Met onze leveranciers hebben wij grote afroepcontracten afgesloten waardoor wij altijd snel kunnen leveren en er voldoende deuvelhout op voorraad komt te liggen”, aldus directeur Dutch Wood Production Jaap Vink.

Dutch Wood Production BV staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige, maatvaste, gecertificeerde (KOMO, FSC- en NON FSC) deuvels. De productielocatie zal de komende weken nog gewoon in Aalten blijven. Met ingang van 1 augustus 2024 is het plan om te zijn verhuisd naar een nieuwe locatie.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X