17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Houthal Bouwmaterialen presenteert prachtige nieuwe winkel

ZEVENHUIZEN (GN)  – Afgelopen zaterdag 15 april organiseerde De Houthal Bouwmaterialen in Zevenhuizen een open dag om haar prachtige nieuwe winkel aan het Hoofddiep 12 te presenteren.

 

“Bezoekers hebben genoten van diverse demonstraties door onder andere hout- en verfleveranciers een lijmfabrikant”,  vertelt eigenaar Abel Kalfsbeek. “Ook waren er meerdere acties met onder andere gereedschappen, kozijnen, dakbedekking, deuren en gevelbekleding. Daarnaast zijn er complete prijzensets aan elektrisch gereedschap verloot. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.”

Bij De Houthal Bouwmaterialen (aangesloten bij de coöperatieve inkoop groepen I.G.M. voor bouwmaterialen en Nicovij voor ijzerwaren) kan ieder terecht voor het complete plaatje qua bouwmaterialen, ijzerwerken, veiligheidsartikelen, installatiewerk, verfgereedschap en nog veel meer. Kwaliteit en service staan hierbij centraal. “We geven onze klanten ook advies mee. Wanneer iemand bouwmaterialen bij ons haalt, kan hij ook een uitleg krijgen van hoe er gebouwd moet worden. Onze medewerkers hebben kennis van zaken. Wanneer wij iets niet weten, zullen wij dit tot op de bodem uitzoeken om de klant volledig van dienst te zijn.’”

 

Het bedrijf bestaat inmiddels al sinds 1955. Kalfsbeek en zijn vrouw hebben de zaak in 1998 overgenomen en vierden na de open dag ook het 25-jarig jubileum als ondernemer.

 

Meer informatie:  www.dehouthal.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X