17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dag van de Bouw

Meer

ZOETERMEER – Normaal gesproken is een bouwplaats verboden toegang voor onbevoegden. Eén keer per jaar openen de leden van Bouwend Nederland de hekken van een aantal bouw- en infrawerken in aanbouw voor het grote publiek. Op zaterdag 17 juni op de Dag van de Bouw is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en vragen te stellen bij deelnemende projecten.

 

Dit jaar organiseert brancheorganisatie Bouwend Nederland voor de zestiende keer de Dag van de Bouw. Tot nu toe meldden al meer dan honderd bouwprojecten zich aan en dit aantal zal naar verwachting de komende weken nog verder oplopen. De website www.dagvandebouw.nl biedt een actueel overzicht. Bezoekers krijgen uitleg en een rondleiding over het project, ze kunnen constructies van dichtbij bekijken en op sommige locaties worden ook extra activiteiten georganiseerd, zoals optredens, demonstraties of een speurtocht voor de kinderen.

 

De veelzijdigheid van de bouw- en infrasector is goed zichtbaar op de Dag van de Bouw door de grote verscheidenheid aan deelnemende projecten: van huizen en wegen tot scholen, stations en een kerk in aanbouw. Je ziet met eigen ogen wat er allemaal bij komt kijken om deze projecten letterlijk van de grond te krijgen!

De Dag van de Bouw zal op 17 juni geopend officieel geopend worden door minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X