19.2 C
Apeldoorn
maandag 20 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Casala-stoelen vormen decor kroning Charles III

LONDEN – Naar schatting vele honderden miljoenen mensen hebben zaterdag 6 mei gekeken naar de kroning van Charles III in Westminster Abbey te Londen. Tijdens de historische ceremonie namen alle genodigden plaats op stoelen van Nederlandse makelij.

 

Casala heeft Westminster Abbey in 2016 voorzien van 2.200 Curvy stoelen met Zifra digitale stoelnummering. Het houten stoelmodel Curvy is een functionele stoel die op esthetisch vlak prima bij de architectuur en de sfeer van de abdij past. Het digitale Zifra display in de rugleuning met rij- en stoelnummering zorgt ervoor dat de gasten gemakkelijk de juiste zitplaats vinden. Speciaal voor Westminster Abbey is de Curvy stoel voorzien van meerdere op maat gemaakte opties.

Het digitale Zifra display in de rugleuning met rij- en stoelnummering zorgt ervoor dat de gasten gemakkelijk de juiste zitplaats vinden.
casala-westminster-abbey-london-uk-12

Curvy stoel

Casala heeft in samenwerking met Westminster Abbey 2 jaar gewerkt aan de specificaties van de gekozen Curvy stoel variant. De zitting en rugleuning zijn vervaardigd uit eiken fineer en afgelakt met een beits die bestand is tegen kaarsvet. Aan de binnenzijde van de rugleuning van de stoelen is Zifra stoelnummering geplaatst. De buitenzijde van de rugleuning is door middel van lasertechniek voorzien van het Westminster Abbey wapen.

 

De Curvy stoel is aan beide zijden van het frame voorzien van subtiele stootrubbers om onderlinge geluidsoverdracht tegen te gaan. Daarnaast zijn er rubbers aangebracht tussen de zitting en het frame. Ook is er een geluiddempende

stapelbescherming van vilt aan de onderzijde van de zitting gemonteerd, die het geluid tijdens het op- en afstapelen aanzienlijk reduceert.

 

Zifra digitaal weergavesysteem

Door de kenmerkende weergaveopties heeft Westminster Abbey gekozen voor het digitale stoelnummerings-systeem Zifra. Zifra is een bekroond en geavanceerd digitaal nummeringssysteem voor stoelen en biedt tal van weergaveopties als rij- en stoelnummering, letterweergave, iconen, logo’s en QR-codes. Het display is naadloos geïntegreerd in de binnenzijde van de houten rugleuning van de Curvy-stoel. Wanneer de displays niet voorzien zijn van informatie voor de bezoekers wordt het Westminster Abbey kruis getoond. Dankzij Zifra vinden de bezoekers in de Westminster Abbey makkelijker de juiste zitplaats.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X