20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Bijlard tevreden over InCoDa

GORINCHEM – Lijmleverancier Bijlard Chemie kijkt met een goed gevoel terug op de beurs InCoDa (Interieur Collectie Dagen, 24, 25 , 26 september, Evenementenhal Gorinchem).  

“De beurs was uiteindelijk goed, alhoewel zondag een tegenvallende dag was. De overige beursdagen  waren er zo’n 5.000 bezoekers. De parketteurs hebben het wat laten afweten. Die branche was ooit de oorsprong van de beurs, maar het is meer en meer een design beurs geworden”, zegt directeur Peter Bijlard, die met een goedgevoel terugkijkt op de beurs en sowieso een groot voorstander is van beursdeelname.  “We halen iedere beurs weer nieuwe klanten binnen en het is altijd leuk om bestaande en nieuwe klanten in een open sfeer te ontmoeten.  Maar wat mij betreft gaat de beurs terug naar een tweedaags evenement.”

Bijlard ziet dat de markt verandert. “Het draait nu vooral om hout, pvc, tapijt en gietvloeren. Al met al dus nog altijd een behoorlijk divers aanbod. Als je een beurs vergelijkt met social media, zie je toch dat men bij de socials een eenzijdig  beeld krijgt.  Het grote voordeel van een beurs is, dat je meer producten, materialen en technieken naast elkaar ziet. Voor de standhouder is het dan ook zaak om steeds weer te vernieuwen om de bezoeker te triggeren om weer naar een beurs te komen en zich te laten verrassen over de laatste trends”, aldus Bijlard.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X