14.1 C
Apeldoorn
zondag 19 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

VHC-excursie 2022 ‘Noord-Brabant’

AMSTELVEEN – Na 2 jaar uitstel in verband met de corona pandemie is de Vereniging van HoutconstructeursVHC er dit jaar weer in geslaagd om een excursie naar interessante projecten te organiseren. De excursie, zoals gepland in 2021, bleek niet meer uitvoerbaar te zijn in verband met diverse aangepaste maatregelen.

Deze keer gaan de deelnemers op vrijdag 23 september 2022 naar ‘Noord-Brabant’. De excursie begint om 9 uur met koffie en gebak in Hotel ’Van der Valk’ in Vught. Na de koffie gaat het gezelschap eerst langs het Brabantia Design Center in Valkenswaard. De volgende stop staat gepland bij Rufast b.v. in Nieuwkuijk om daarna en kijkje te nemen bij de nieuwbouw van het Houtlaboratorium in Nieuwkuijk. De volgende stop staat gepland bij De Nieuwe Schuur in Herpt.

Daarna volgt een wandeling over het ‘Halve zolenpad’in de nabijheid van ‘s-Hertogenbosch.
Dan volgt Nieuwbouw Weener XL in ‘’s-Hertogenbosch, waarna de dag wordt afgesloten bij KW1C in ”s-Hertogenbosch.

Bij twee projecten, welke nog in aanbouw zijn, zijn helmen en veiligheidsschoenen verplicht. Schoenen, voorzien van dikke zolen, voldoen. Voor wie in het bezit is van een bouwhelm, wordt verzocht deze mee te nemen. De VHC zorgt eveneens voor bouwhelmen.

Deelnemers worden verzocht zich aan te melden via het inschrijfformulier op de website. De bijdrage in de kosten bedraagt 75 euro per persoon. De betaling moet vooraf geschieden, ter voorkoming van onnodige administratieve werkzaamheden achteraf.

Aanmelden kan via de website: www.verenigingvanhoutconstructeurs.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X