20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Parketolie met snelle droogtijd

HEEZE – Lange tijd hadden oliën de reputatie dat ze niet zo kras- en stootvast zouden zijn en dat ze ingewikkeld zouden zijn om mee te werken. De Oostenrijkse verf- en lakfabrikant Adler maakt hier nu korte metten mee: “We hebben verschillende hoogwaardige parketoliën voor de industrie en het midden- en kleinbedrijf in ons assortiment, die snel en efficiënt aan te brengen zijn en wel tegen een stootje kunnen”, aldus Leon Cremers, directeur van Adler Benelux in Heeze.

Met de Legno Parkettöl biedt Adler parketproducenten een echt snelheidswonder: het oppervlak is al na ongeveer tien minuten droog, en de droogtijd kan nog verder worden verkort wanneer er infraroodstralers worden gebruikt. Daarnaast wordt deze parketolie gekenmerkt door een groot doordringvermogen, een goede waterbestendigheid en een elegante, natuurlijke uitstraling.

Wie echter op zoek is naar een parketolie die nog beter bestand is tegen intensief gebruik, nog sneller aan te brengen is en er nog natuurlijker uitziet, kiest voor de Innolux Vita-Oil. Deze uv-uithardende olie is geoptimaliseerd voor gebruik in een industriële walsmachine en is efficiënt en veilig aan te brengen. Het oppervlak voelt prettig aan en heeft een karakteristieke uitstraling: de olie haalt de natuurlijke kleur van het hout naar boven, waarbij de structuur van het hout goed zichtbaar blijft. Gebruikers dragen met Innolux Vita-Oil bovendien hun steentje bij aan een beter milieu: de olie wordt namelijk voor een groot deel op basis van hernieuwbare grondstoffen geproduceerd.

 

Nadere informatie:

Adler Verven

Telefoon:085 – 064 20 20

www.adler-verven.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X