22.1 C
Apeldoorn
zondag 21 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nationale Houtbouwprijs 2022

ALMERE – De inschrijving voor de Nationale Houtbouwprijs 2022 is gesloten. De jury gaat zich nu buigen over de aangeleverde projecten. Op de site van Het Houtblad kan het publiek een keuze maken voor het, in hun ogen, beste project.

Bedrijven, architecten ingenieursbureaus  of anderen die een  opvallend, technisch interessant of vooruitstrevend project in houtbouw hebben gerealiseerd konden zich tot 1 september inschrijven. Het doel van de Nationale Houtbouwprijs is om het bouwen met hout in Nederland te stimuleren. De Nationale Houtbouwprijs beloont projecten. Iedereen mag een houtbouwproject indienen. Een deskundige jury selecteert, nomineert en kent vijf awards toe. De Nationale Houtbouwprijzen worden uitgereikt tijdens De Houtdag, 15 november, in TivoliVredenburg in Utrecht. De Nationale Houtbouwprijs 2022 wordt gesponsord door PEFC en Leegwater.

Er zijn drie categorieën voor de Nationale Houtbouwprijs 2022: Zakelijke houtbouw, Particuliere houtbouw, Seriematige houtbouw. Daarbij zijn er nog twee awards te winnen: zo is er een Overall juryprijs voor het beste houtbouwproject van Nederland volgens de jury. En de tweede prijs is een Publieksprijs voor het beste houtbouwproject van Nederland volgens het aantal stemmen op de website.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X