14.5 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Jubileumshow Baptist Arnhem

ARNHEM – Baptist Arnhem bestaat 40 jaar en om dat te vieren organiseert deze leverancier van houtbewerkingsgereedschappen op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 de Baptist Weekendshow op Papendal in Arnhem. De ticketverkoop voor deze volledig op houtbewerking gerichte beurs is in volle gang.


Tijdens de Baptist Weekendshow zijn er meerdere standhouders aanwezig die mini-workshops aanbieden. Dit zijn korte workshops van maximaal een uur om kennis te maken met de verschillende houtbewerkingstechnieken. Inschrijving en eventuele betaling voor een mini-workshop kan op de dag zelf rechtstreeks bij de standhouder geregeld worden.

 

Limited edition
Op de show is er een beperkt assortiment per merk op voorraad. Hiertussen zitten speciale aanbiedingen. In samenwerking met een aantal merken zijn er enkele limited edition producten ontwikkeld. Deze zijn pas vanaf de Weekendshow beschikbaar. Maar de bezoekers hoeven niet alleen naar houtbewerkingstalent te kijken; ze  kunnen ook zelf laten zien wat zij in hun mars hebben. Door bijvoorbeeld de langste houtkrul te schaven.  Of door tot op de gram nauwkeurig een stuk hout zagen?

 

Ticketverkoop

De ticketverkoop is in volle gang! Een dagticket voor de Baptist Weekendshow kost € 10,-. Er zijn 2.500 tickets per dag beschikbaar. Wees er snel bij, want er zijn al ruim 3.600 tickets verkocht! Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

 

Meer informatie:


 www.baptist.nl/weekendshow

- Advertisement -

Laatste nieuws

X