20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Combilift presenteert nieuw model

STUTTGART – Nu Combilift 25 jaar innovatie viert, is het bedrijf van plan ervoor te zorgen dat 2023 een jaar wordt om nooit te vergeten, door meerdere producten te lanceren. Als aftrap werd het nieuwste product – de COMBi-CUBE – gelanceerd op de LogiMAT International Intralogistics-beurs in Stuttgart.

Dit nieuwe elektrische model bevat een groot aantal technologische en designkenmerken die niet alleen de handlingprocedures verbeteren, maar ook een hoog niveau van chauffeurscomfort bieden. Wat direct opvalt is de nieuwe levendige kleur. Deze gedurfde frisse Combi-groene tint zal bijdragen aan meer veiligheid omdat de trucks goed zichtbaar zullen zijn in hun operationele omgeving. Naast optiek ligt de focus echter op een aantal ergonomische kenmerken.

De bestuurdersplaats in het midden van de cabine biedt veel ruimte en uitstekend zicht rondom. De hoek van de telescopische stuurkolom kan worden aangepast en de Grammer MSG65-stoel, gecombineerd met hydraulische cabinebevestigingen, garandeert een comfortabele rit. Aan de stoelvering is een verstelbare armleuning gemonteerd, die is voorzien van een multifunctionele joystick en een LCD-kleurentouchscreen.

De unieke dynamische 360-besturing van de Combilift, die naadloze richtingsveranderingen tijdens het rijden mogelijk maakt, kan als optionele extra in de Combi-CUBE worden geïntegreerd, waardoor het de meest wendbare vorkheftruck met contragewicht op de markt is.

Verdere opvallende kenmerken zijn het grote achterwiel en de rubberen banden op alle drie de wielen. Dit betekent dat dit model, in tegenstelling tot bepaalde andere merken elektrische multidirectionele trucks, niet beperkt is tot supervlakke vloeren en bij uitstek geschikt is voor werk binnen en buiten, zodat semi-ruw terrein geen belemmering vormt voor een betrouwbare werking. En voor een snellere batterijwissel tijdens zware diensten worden twee nieuwe, gemakkelijk te vervangen, uitrolbare batterijen meegeleverd.

Combilift CEO en mede-oprichter Martin McVicar is trots op de lacering van deze nieuwe Combi-CUBE: “Onze ingenieurs en R&D-afdeling hebben zich onvermoeibaar voorbereid op een jaar vol nieuwe lanceringen, en de Combi-CUBE is het bewijs van onze voortdurende toewijding om de beste en meest innovatieve handlingoplossingen te bieden voor onze wereldwijde klanten.”

 

Nadere informatie:

www.combilift.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X