17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Burgers Verhuur heeft nieuwe sales manager

TILBURG – Burgers Verhuur heeft Jeroen van Vliet aangesteld als sales manager. Het machineverhuurbedrijf zet met deze uitbreiding van het team in op verdere groei. In deze functie is van Vliet verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten en sluit hij aan in het managementteam van Burgers Verhuur. Jeroen van Vliet stuurt een team van accountmanagers aan, en gaat zich voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de positie en het klantportfolio van Burgers Verhuur.

 

Van Vliet heeft ruime ervaring op het gebied van managing en sales. De afgelopen 5 jaar was hij werkzaam in de functie van manager marketing & sales bij Flexotels, verhuurder van tijdelijke accommodatie, hierdoor neemt hij ervaring in de verhuurbranche mee. Daarvoor is Jeroen van Vliet werkzaam geweest als Formule manager voor GasNed B.V. (tegenwoordig Abel installatie). Jeroen heeft een master in marketing management.

 

Over Burgers Verhuur
Burgers Verhuur is een snelgroeiend machineverhuurbedrijf met ambitie; de beste partner in machineverhuur zijn voor alle bouwbedrijven in Zuid-Nederland. Vanuit Tilburg en Breda wordt een breed assortiment aan bouwmachines verhuurd, waaronder hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Burgers Verhuur voert onderhoud en keuring uit in eigen werkplaats en biedt een transportservice, waarmee machines door heel Nederland bezorgd worden.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X