17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Bisonspoor vernieuwt buitengevels

MAARSSEN – Winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen start met het realiseren van nieuwe en stijlvolle buitengevels met veel hout en glas.

Bij de nieuwe gevels wordt veel gebruik gemaakt van glas en in de afwerking wordt gewerkt met duurzame houten gevelbekleding in combinatie met grondgebonden groen. Hiermee wordt een volgende stap gezet om de uitstraling en ambiance van het complex te verbeteren. Ook zorgt dit ontwerp voor een nog meer eenduidige en herkenbare uitstraling.

In opdracht van Winter Trust B.V. worden de bouwwerkzaamheden wederom uitgevoerd door Bouwbedrijf Pennings. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Maandag 16 mei 2022 maakt het bouwbedrijf een start met de vernieuwing van de entree aan de zuidzijde van het complex (zijde Albert Heijn). Dit in combinatie met een uitbreiding van het winkelcentrum aan het aangrenzende plein (Bisonplantsoen), dat ook binnenkort door de gemeente wordt aangelegd. Oplevering van de eerste nieuwe gevels wordt medio november verwacht.

Winkelcentrum Bisonspoor bestaat uit circa tachtig winkels, op het gebied van food, fashion & lifestyle. Vanaf 2018 hebben er diverse ontwikkelingen plaatsgevonden, zoals onder andere vernieuwing van het Middenplein, dat een grote metamorfose heeft ondergaan en er is een nieuwe parkeergarage gebouwd.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X