0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Würth Nederland opent shops in Groningen en Ede

’s HERTOGENBOSCH – In deze tijd dat het coronavirus de wereld in haar greep houdt, zit Würth Nederland niet stil. ‘Stay safe – stay connected’ luidt het nieuwe moto: Juist in deze periode van onzekerheid wil Würth haar klanten optimaal kunnen bedienen en ondersteunen, zodat het werk van haar klanten óók zoveel mogelijk door kan gaan.

Onder de huidige omstandigheden doet de organisatie er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven onder andere via de Würth-vertegenwoordiger, de online shop en de fysieke shops. Van die laatste worden er de komende weken twee geopend. Op 2 juni opent Würth Nederland B.V. vol trots de eerste Würth Shop in Groningen en nog geen maand later opent er één in Ede. Würth shop Ede was eerder gehuisvest in de Galvanistraat 55, vanaf 1 juli zijn klanten en geïnteresseerden welkom in het nieuwe pand aan de Lorentzstraat 2-1.

Deze openingen zijn in lijn met de nieuw te openen Würth Shops volgens het nieuwste concept van Würth: Een overzichtelijk concept waarbij de vele facetten van Würth tot uiting komen en product en beleving met elkaar worden verbonden. Würth Nederland B.V. zet de aankomende jaren verder in op haar multichannel strategie en zal onder andere het aantal Würth Shops flink gaan uitbreiden.

Würth is een totaal leverancier op het gebied van o.a. gereedschappen, bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, lijmen en kitten als smeermiddelen en werkkleding.

Zowel klanten van Würth Nederland als geïnteresseerden zijn vanaf 2 juni welkom in de shop te Groningen en vanaf 1 juli te Ede. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen de twee Würth Shops niet ‘officieel’ geopend worden met een groot feest, maar is iedereen van harte welkom om binnen te lopen. Uiteraard met de nodige maatregelen om de gezondheid van iedereen te waarborgen, maar de gastvrijheid is nog even groot. Een warm onthaal van klanten en de nodige promoties zullen zeker niet ontbreken.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X