9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Workshops en productpresentaties bij Baptist

ARNHEM – Baptist Arnhem organiseert dit najaar weer houtbewerkingsworkshops én productpresentaties met diverse vooraanstaande merken. Ook presentaties met meerdere machines en houtbewerkingsgereedschappen komen voorbij.

Zaterdag 23 oktober verzorgt Jan van Harskamp van Houterij de Specht een demonstratie houtsnijden. Op zaterdag 13 november geven Sjors van der Meer en Job Suijker van VersHout workshops lepelsnijden. Deelnemers aan deze workshop leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende houtsnijtechnieken. En vrijdag 26 en zaterdag 27 november begeleidt Eisse van Hoving van cursuswerkplaats Hout onder Handen workshops ambachtelijk meubelmaken.

Productpresentaties

In de maand november geven vooraanstaande merken productpresentaties bij Baptist Arnhem. Tijdens deze presentaties worden er veel gereedschappen en machines gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen aan de demonstrateurs. De aanwezige merken zijn: Tormek (Zweden), Festool (Duitsland), Mafell (Duitsland) en Kreg (Duitsland).

De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Er zijn per presentatie of workshop slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nadere informatie: www.baptist.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X