-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Witte kanten bij Ostermann

NIJVERDAL – Wit is en blijft een duurzame trend. In het brede assortiment van Ostermann zitten daarom 130 verschillende witte kanten. Meer dan honderd daarvan bestaan uit het gewilde materiaal ABS. Vele anderen vindt men in het uitgebreide melamine assortiment.

Ostermann heeft de passende kanten bij de oppervlakken van meer dan zeventig plaatleveranciers in het assortiment. Bijna elke leverancier heeft natuurlijk ook de veelgevraagde witte platen in zijn programma. Steeds met een iets andere kleurnuance, oppervlakken en glansgraden.

Wit is verkrijgbaar in meerdere kleurnuances. Architecten en planologen leggen daarom in de winkel- en object constructie ook voor witte meubels niet zonder reden een exacte kleurnuance vast. Alleen op deze manier kan worden gegarandeerd dat de gewenste witte nuance consequent wordt nageleefd. En niet alleen bij de platen maar ook bij de passende kanten.

Naast de verschillende kleuren wit, wordt er ook onderscheid gemaakt in verschillende structuren en glansgraden die het verschil maken in de unieke witte kanten. De structuren gaan van mini-perl via essen-porie, houtporie, linea- en houtstructuur tot kanten met textiel- of steenstructuur. Ostermann heeft ook gladde en super matte, glanzende en hoog glanzende witte kanten in het assortiment. Uiteraard heeft Ostermann verschillende breedtes en diktes op voorraad.

Bij het zoeken naar de passende kant bij de witte plaat adviseert Ostermann steeds eerst een kort bezoek in de online-shop: Het nummer van de plaat in ‘Snel zoeken’, invoeren en de kanten die voor de plaat zijn uitgesorteerd worden gerangschikt weergegeven.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X