-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Wessels Bouwgroep neemt Rosmalen Groep over

LICHTENVOORDE – Wessels Bouwgroep uit Lichtenvoorde heeft de Rosmalen Groep uit Wijchen overgenomen. De overname past binnen Wessels Bouwgroep’s strategische doelstelling om haar positie als toonaangevende partner in de bouw verder te ontwikkelen.

Wessels Bouwgroep is een specialistisch aannemersbedrijf dat zich vooral toelegt op het (af)bouwen van de buitenschil. De groep is specialist op het gebied van gevel- en daktechniek. Met de toevoeging van Rosmalen Groep vergroot Wessels Bouwgroep haar kennis op het gebied van aanleg en onderhoud van vlakke daken aanzienlijk.

“Door deze overname zijn we nog meer in staat onze klanten te ondersteunen op het gebied van dakgerelateerde werkzaamheden en vraagstukken. Hiermee kunnen we onze positie als all-round partner voor alle werkzaamheden rondom de buitenschil verder versterken”, vertelt Erwin Wessels, algemeen directeur en mede-eigenaar van Wessels Bouwgroep.

Complementair

De Rosmalen Groep is complementair aan hetgeen Wessels op dit moment te bieden heeft. Rosmalen Groep brengt expertise en netwerk op het gebied van vlakke dak en is zeer actief binnen woningbouwcorporaties, zorginstellingen en het rijksvastgoedbedrijf. Het Installatiebedrijf Rosmalen B.V. voert een breed scala aan aanvullende werkzaamheden op het gebied van W-techniek, waaronder legionella preventie, riolering, sanitair en W-werkzaamheden.

Rosmalen Groep zal als zelfstandig bedrijfsonderdeel voortbestaan binnen Wessels Bouwgroep. Waarbij, ondanks nauwe samenwerking met de onderdelen uit Wessels Bouwgroep, de zelfstandigheid en het ondernemerschap centraal blijft staan. Joost Rosmalen blijft aan in zijn rol als algemeen directeur van Rosmalen Groep en zal toetreden tot het management team van Wessels Bouwgroep. De structuur van Rosmalen Groep blijft ook onveranderd. Haar drie dochtermaatschappijen Fewiro B.V. uit Wijchen, Installatiebedrijf Rosmalen B.V. en Rosmalen Dakbedekkingen B.V. blijven in hun huidige vorm gehandhaafd. Tevens zal ze haar rol als lid en mede-aandeelhouder in de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) voortzetten.

“Ik ben erg enthousiast over de kansen en mogelijkheden die deze overname biedt voor onze klanten en werknemers”, zegt Joost Rosmalen, algemeen directeur van de Rosmalen Groep. “De chemie met Wessels Bouwgroep en haar mensen is erg goed. Dit waren voor ons erg belangrijke overwegingen bij de keuze over waar we ons mooie familiebedrijf zouden onderbrengen.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X