-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Weekamp Deuren is Fabrikant van de Toekomst

DEDEMSVAART – Bedrijven in de bouwmaterialengroothandel hebben Weekamp Deuren verkozen tot Fabrikant van de Toekomst. Uit een onafhankelijke onderzoek door USP Marketing Consultancy onder ruim vierhonderd bouwmaterialengroothandelsvestigingen, is Weekamp Deuren aangewezen als bedrijf dat als beste wordt gewaardeerd op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en kennisdeling. Het onderzoek is geïnitieerd door Koninklijke Hibin.

Weekamp is met een ruime voorsprong verkozen. Het bedrijf komt op alle drie thema’s als winnaar uit de bus. Het merk scoort een 8,9 op de algemene beoordeling. Veel respondenten geven aan dat het merk de titel verdient vanwege de klantgerichte houding, innovatiekracht en aandacht voor duurzaamheid.

Drie thema’s

Duurzaamheid, digitalisering en kennisdeling zijn volgens de bouwgroothandel de voornaamste thema’s in de samenwerking tussen fabrikanten en bouwgroothandel in de komende jaren. In de enquête werd onder andere gevraagd naar de mate waarin fabrikanten zich inspannen om producten en het productieproces te verduurzamen, het bestelproces te digitaliseren en kennis en ervaring te delen met de groothandel. Weekamp Deuren scoort volgens het management van de bij Hibin aangesloten bouwmaterialengroothandelsvestigingen op al deze terreinen goed.

Verkiezing Fabrikant van de Toekomst

De verkiezing van de Fabrikant van de Toekomst begon in augustus 2017. De groothandelsbedrijven konden tien bedrijven nomineren. Naast winnaar Weekamp Deuren en de eervolle vermeldingen voor Daas Baksteen, Velux Nederland en Isobouw Systems waren dat: Kingspan Unidek B.V, Knauf B.V., Knauf Insulation B.V., Monier B.V., Nelskamp Dakpannen en Saint Gobain Isover B.V. De genomineerden presenteerden zich afgelopen oktober tijdens het congres [Bouwgroothandel Bijeen], waarna de branche in de tweede ronde de eindwinnaar mocht aanwijzen.

Over Weekamp Deuren

Weekamp Deuren is een onderdeel van Reesthout, een familiebedrijf uit Dedemsvaart dat met zevenhonderd medewerkers al bijna 40 jaar actief is in ramen en deuren. Reesthout beschikt over bedrijven in Nederland, Engeland, Tsjechië en Indonesië.  Bijna 40 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds – en misschien wel meer dan ooit – de drive om voor haar klanten de allerbeste deuren te maken.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X