0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

WEBO presenteert nieuwe productlijn

RIJSSEN –Via haar kanalen maakte WEBOaannemersbedrijven en architecten de afgelopen weken warm voor haar nieuwste productlijn. De duurzame en circulaire lijn van verschillende producten, is inmiddels gelanceerd. Na ruim 30 jaar ervaring met kozijnen, HSB-elementen en Steigerloos gevelelementen gebaseerd op hout, streeft WEBO met deze lijn naar een verdere verduurzaming van de bouwsector.

Als één van de grootste klimaatboosdoeners ter wereld, probeert de bouwsector nieuwe manieren van bouwen te vinden. WEBO heeft altijd de materialen en technieken gehad om te bouwen aan een betere leefomgeving. Duurzaamheid, circulariteit en stikstofpositiviteit zijn voor haar kernbegrippen. Om de vervuiling die de bouwsector veroorzaakt gezamenlijk tegen te gaan, ontwikkelt WEBO een nieuw assortiment om het voor elke bouwer mogelijk te maken om het milieu en het klimaat een handje te helpen.

WEBO ontwikkelt de lijn speciaal voor de ambitieuze bouwers en ontwerpers, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en willen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Voor de architecten die de ongekende waarde van natuurlijk hout een plek willen geven in hun prachtige projecten. Voor deze toekomstbouwers, onthult WEBO, als uitvinder in de timmerindustrie, de productlijn om duurzaam en stikstofpositief bouwen de nieuwe standaard in de bouwwereld te maken. Zo voldoen de kozijnen en HSB-elementen van WEBO standaard aan de BENG- en NOM-norm met de daarbij behorende u-waardes / Rc-waardes, hout- en glassoorten. “We maken het onze klanten gemakkelijk en zo wordt bouwen volgens de BENG- en NOM-normen vanzelfsprekend”, aldus WEBO.

Nadere informatie: www.webo.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X