8.4 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Webinar over trends in de interieurwereld

WEMMEL (B) – Op donderdag 25 maart organiseert Kinnarps een webinar onder de noemer ‘TrendWatch 2021 – The New Office’. Tijdens dit webinar geven designers en brandmanagers hun kijk op de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van materialen en inrichting van gebouwen.

Het webinar begint om 10.00 uur met een presentatie van Natasja Holvoet, The wisdom of Nature: Biophilic Design. Zij gaat in op de trend dat we steeds meer de natuur ingaan. Deze aantrekkingskracht wordt ook biofilie genoemd, letterlijk vertaald ‘de liefde voor het leven’. Maar waar komt deze drang vandaan? En heeft dat ook invloed op de manier waarop we gebouwen gaan inrichten. Interior Designer Holvoet gaat dieper in op dit trending topic.

Om 10.30 uur volgt een presentatie van Anna Werntoft. Zij vertelt over Skandiform, een van de voorlopers op vlak van Scandinavisch design. Bij het ontwerpen van hun producten laten ook zij zich vaak inspireren door de natuur. Brand Manager Werntoft brengt het volledige verhaal, met aandacht voor de designtrends van 2021.

Om 11.00 uur is het de beurt aan wederom Natasja Holvoet, die de invloed van kleuren bespreekt. Kunnen we door de juiste kleuren te kiezen ook onze werkomgeving beïnvloeden?
Ingela Carlson sluit het webinar af met haar presentatie Brand Sessions materia. Het Zweedse designmerk Materia staat bekend om zijn compromisloos design. De combinatie van een innovatief ontwerp met zorgvuldig geselecteerde en kwaliteitsvolle materialen is een doorlopend succes. Brand Manager Carlson introduceert de wondere wereld van Materia

Inschrijven kan via:
https://www.kinnarps.be/nl-be/kennis/trendwatch-2021-the-new-office/

- Advertisement -

Laatste nieuws

X