-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’

DELFT – De NEN werkgroep ‘Brandveiligheid en Bouwen met Hout’ organiseert in samenwerking met Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) het webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’. Het webinar vindt plaats op donderdag 17 juni.

Tijdens het webinar wordt er ingegaan op het project ‘HAUT. Het is met 73 meter, het hoogste woongebouw van hout in Nederland. Op welke wijze is de brandveiligheid in deze houten hoogbouw gewaarborgd? Hoe verhoudt zich dit ten opzichte van de bestaande regelgeving zoals het Bouwbesluit? Is er al sprake van relevante ‘best international practice’?

Knelpunten en vragen

Tijdens het webinar worden eventuele knelpunten en vragen verzameld. Deze aspecten kunnen meegenomen worden in verdere invulling van brandveiliger bouwen met hout.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor Bouw en Woningtoezicht, gebouweigenaren, beheerders, huurders, risicobeheersingsmedewerkers van de veiligheidsregio’s, architecten, aannemers, adviseurs en toeleveranciers van kennis en materialen.

Webinar

De online bijeenkomst is op donderdag 17 juni 2021 (12:00 – 13:30 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven kan via NEN Evenementen.

Meer informatie

Nadere informatie: Marc Mergeay, consultant NEN, bi@nen.nl of met Leo Oosterveen, Brandveilig Bouwen Nederland www.bbn.nu, oosterveen@bbn.nu

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X