0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Wagner helpt mee in strijd tegen coronavirus

UTRECHT – Om het coronavirus in bedwang te houden is het essentieel dat de infectieketen wordt doorbroken: bijvoorbeeld door sociale afstand en door zorgvuldige hygiëne. Wagner heeft hierin meegedacht en vanuit alle expertise die in huis is, een spuitapplicatie ontworpen waarmee een grondige en snelle desinfectie gewaarborgd is. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken, of juist in de kleinste hoekjes en gaatjes.

Het gaat om een efficiënte en effectieve spuittechnologie, voor diverse faciliteiten en openbare gebouwen, werkplekken, kantoren e.d. Bruno Niemeyer, CEAO van Wagner legt uit: “Ons doel is om onze expertise in de oppervlaktetechnologie te gebruiken om in de frontlinie te helpen in de strijd tegen het coronavirus, bij de desinfectie van openbare gebouwen, sanitaire ruimtes, kleedkamers, bussen, treinen, en trams.”

Op deze manier heeft Wagner gereageerd op de oproep van Dr. Micjhael Ryan, uitvoerend directeur van de World Health Organization (WHO), die opriep om de onmiddellijke verspreiding van de pandemie tegen te gaan. Er is op korte termijn expertise bijeen gebracht en er zijn voldoende apparaten ter beschikking gesteld.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X