-1 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Vries en Verburg tekent partner-convenant met FSC Nederland

De Vries en Verburg heeft een partner-convenant getekend met FSC Nederland. Hiermee gaat de bouwaannemer actief aan de slag voor meer toepassing van FSC-hout in de bouw en geeft het bedrijf concrete invulling aan duurzaamheid en het belang om bossen wereldwijd te beschermen.

De Vries en Verburg sluit zich aan bij het Bouw & Hout Convenant van FSC Nederland. In dit convenant werken de deelnemers samen met FSC Nederland naar een concrete doelstelling: een minimale duurzaam houtinkoop van 90 procent binnen drie jaar na ondertekening. Liesbeth Gort, directeur FSC Nederland: “Wij zijn erg blij dat weer een bouwbedrijf de samenwerking met ons aangaat en commitment geeft voor duurzaam hout. Het is voor De Vries en Verburg ook een signaal naar de eigen medewerkers dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in de bedrijfsvoering. Wij hopen dat in de toekomst alle grote en kleine bouwbedrijven kiezen voor volledige inkoop duurzaam hout en hierover meer communiceren.”

Ook deelnemen?

FSC Nederland staat open voor bedrijven en organisaties die ook graag in samenwerking invulling willen geven aan hun duurzaamheidsdoelstellingen. De deelnemers van het Bouw & Hout Convenant nodigen samen met FSC Nederland graag anderen uit zich bij het initiatief aan te sluiten. De verklaring staat open voor ondertekening door belanghebbenden in de bouw-, hout- en opdrachtgevende sector die willen bijdragen aan de ambitie om duurzaam gecertificeerd hout vanzelfsprekend te maken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Liesbeth Gort via l.gort@fsc.nl of 030 -276 7220.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X