-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vormvaste isolerende deurromp

GROESBEEK – De timmerfabrikant/houtprofessional produceert nog met regelmaat van een deurplaat een gehele deur. De machinale bewerkingen zijn complex en dienen zeer nauwkeurig te gebeuren. Een losse deurromp bestellen en zelf nog de machinale bewerkingen uitvoeren is echter niet meer nodig.

In de webomgeving www.deurenopmaat.nl kan de professionele verwerker zelf een deurromp samenstellen en bestellen. Kegro Deuren kan middels een keuzemenu de rompen voorzien van alle machinale voorbewerkingen en de voorbewerkte rompen worden verstuurd naar de locatie van de klant waar deze de deur zelf ‘af’ kan maken. De deurromp is dus volledig geconfigureerd volgens klantwens en deze kan geheel voorbereid aan de afwerking beginnen.

Op de website wordt de nieuwe KegaTherm deurromp aangeboden. Deze bestaat uit een, voor profileringen ruim bemaat, raamwerk van geoptimaliseerd hardhout met een extra brede stabiliserende sluitstijl. Hierdoor kunnen de slotfrezingen probleemloos worden uitgevoerd, zonder risico op capillairen. Daarnaast is de deurromp voorzien van een thermisch onderbroken lijnvormige stabilisatiestijl in het frame wat zorgt voor een zeer goed vormvaste deurromp. De dekplaten zijn in Tricoya uitgevoerd. De vulling is geïnjecteerde PUR van 85 kg kubieke meter met een hoge isolatie waarde.
 
Nadere informatie:
Kegro Deuren
Telefoon:
06-15485560
www.deurenopmaat.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X