0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Voorkom hittestress in warme werkomstandigheden

UDEN – Met de koelproducten van TechNiche kan hittestress worden voorkomen. De producten verkoelen het lichaam, waardoor het werkklimaat aangenamer wordt, de productiviteit verbetert en verzuim afneemt.

Bij werken onder warme omstandigheden is het lastig om écht verkoeling te vinden. Kan het lichaam de warmte niet volledig kwijt, dan kan dit resulteren in hittestress en dat kan ernstige gezondheidsklachten opleveren. De concentratie neemt af en men wordt minder alert, waardoor de kans dat men fouten gaat maken of dat er een ongeluk gebeurt een stuk groter wordt.

De herbruikbare HyperKewl producten bestaan uit een gepatenteerd super absorberend polymeer weefsel dat water snel opneemt en langzaam laat verdampen. Hierdoor wordt het natuurlijke verkoelingsproces versneld. Dompel het product 2 minuten onder in water, knijp het overtollige water eruit en het product is klaar voor gebruik. Vanwege het feit dat de producten niet nat aanvoelen kan het over de kleding gedragen worden en afhankelijk van de omstandigheden, bieden deze producten meerdere uren verkoeling. Er zijn diverse producten leverbaar, waaronder koelvesten, bandana’s, polsbanden, caps en accessoires voor veiligheidshelmen.

Nadere informatie:
Wiltec
Telefoon: 0413 – 24 44 44
www.wiltec.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X