0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Voorbereidingen Ligna.21 in volle gang

HANNOVER – De voorbereidingen voor Ligna.21 (27 september tot en met 1 oktober 2021) zijn in volle gang. De organisatie is tevreden met de negenhonderd inschrijvingen die op dit moment binnen zijn.

” Gezien de huidige ontwikkelingen in de wereldwijde infectiesituatie in de nasleep van de Covid 19-pandemie, was verplaatsing richting najaar de enige logische maatregel om alle betrokkenen planningszekerheid en de nodige tijd voor voorbereidingen te geven. We zullen opnieuw tien hallen en de buitenruimte bezetten”, zegt Christian Pfeiffer, Global Director LIGNA & Woodworking Shows bij Deutsche Messe, Hannover. “We doen er alles aan om hen een veilige en succesvolle marktplaats te bieden. Een uitgebreid veiligheids- en hygiëneconcept zal van toepassing zijn. Brede gangpaden, verplicht dragen van maskers op het gehele terrein en registratie van iedere bezoeker en exposant zorgen onder andere voor maximale veiligheid voor alle deelnemers op het terrein.”

Digitale zichtbaarheid

Ligna heeft ook nieuwe virtuele participatiemogelijkheden toegevoegd aan haar aanbod voor exposanten met standruimte. “Hierdoor kunnen bedrijven zich zowel in de hallen als op ons LIGNA.digital platform op internet presenteren. De extra digitale zichtbaarheid stelt hen in staat om hun bereik te vergroten en de mogelijkheden voor interactie met bestaande en nieuwe zakenpartners uit te breiden”, zegt Pfeiffer. Zelfs bedrijven die niet in Hannover kunnen exposeren vanwege mogelijke internationale reisbeperkingen hoeven niet af te zien van deelname aan de show. De nieuwe virtuele participatiemogelijkheden op het LIGNA.digital platform stellen hen in staat om te netwerken met alle marktspelers en journalisten van over de hele wereld.

Digitale pakketten

Bedrijven kunnen kiezen uit drie digitale pakketten met verschillende diensten. Afhankelijk van de grootte van het pakket dat in de S-, M- en L-indelingen is geboekt, omvatten deze exposantenpresentaties, verschillende dialoogfuncties, live streaming of video’s in de Ligna-productmediabibliotheek. Voor exposanten met standruimte in Hannover is het Digitale Pakket S gratis inbegrepen in het dienstenaanbod.

De extra LIGNA digitale pakketten stellen bezoekers die niet ter plaatse kunnen zijn ook in staat om virtueel deel te nemen en de houtbewerkingsinnovaties bij LIGNA te ervaren.

Ga voor meer informatie over LIGNA.21 en de digitale formaten voor exposanten en visitors naar www.ligna.de.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X