8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Voorbereidingen Ligna 2021 gaan gewoon door

HANNOVER – De organisatie van de Ligna heeft de eerste stappen gezet richting de 2021-editie van deze internationale houtbeurs. Vooralsnog gaat de organisatie ervanuit dat de beurs net als andere jaren plaats kan vinden op de locatie van Messe Hannover. De geplande datum: 10 tot en met 14 mei 2021.

Natuurlijk zijn er de nodige uitdagingen in verband met de Covid-19 pandemie, maar de beurs geniet veel steun vanuit de industrie en dus verwacht de organssatie dat er voldoende animo is. Vooralsnog rekent Hannover Messe erop dat ze in staat is om tien hallen en de open air-locatie te vullen. Alle grote spelers in de industrie zijn aan boord. “Het lijkt erop dat na vele weken van sociale distantiëring, lockdowns, online-only evenementen en videoconferencing vanuit huis, de industrie uitkijkt naar face-to-face ontmoetingen”, zegt Christian Pfeiffer, Deutsche Messe’s Global Director LIGNA & Woodworking Shows. “Bedrijven willen hun klanten persoonlijk kunnen adviseren en informeren. We doen er dus alles aan om een veilige en effectieve markt te bieden waar de houtindustrie elkaar kan ontmoeten, nieuwe producten en ontwikkelingen kan presenteren en de zaken weer in beweging kan krijgen.”

Tijdens de komende Ligna zijn de volgende drie onderwerpen de leidende thema’s: Woodworking Transformation, Prefab Building Processes en Green Material Processing. Exposanten zullen deze onderwerpen uitvoerig en vanuit verschillende invalshoeken belichten. Ook de beursorganisatie gaat bezoekers uitgebreid attenderen op deze thema’s. “En uiteraard nemen we uitgebreide maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze exposanten en bezoekers te waarborgen’, belooft Pfeiffer.

Nadere informatie: www.ligna.de.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X