-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vloeren met trendy decors

WAREGEM – USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld: COREtec. De vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, kalksteen en vinyl.

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is een alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. De backing van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Door een beschermlaag is een COREtec-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt geen enkel probleem.
Het COREtec Original programma wordt in 2018 met maar liefst 24 nieuwe mooi ogende decoren uitgebreid. Deze designs werden, zoals altijd, uiterst zorgvuldig uitgekozen door een selecte groep van professionals in Home & Deco in het algemeen en vloeren in het bijzonder. Een aantal vloerenexperts hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld.

Eenvoudige installatie

Het nieuwe eigentijdse decor ‘Timber’ met V – groef uit de COREtec Naturals collectie is het vermelden waard. De eigenschappen van de vloer op een rij: duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags.
USFloors, de fabrikant van de COREtec vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument en ook gemakkelijk terug weg te nemen.

Nadere informatie:
US Floors
Telefoon: 0032 – 9 391 64 55
www.usfloors.be

- Advertisement -

Laatste nieuws

X