-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Video Redocol spuitcontactlijm

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIJVERDAL – Kantenspecialist Ostermann heeft een nieuwe gebruiksvideo met als thema ‘spuitcontactlijm’ op het YouTube kanaal online gezet. De video laat het verlijmen van verschillende grondstoffen met de Redocol spuitcontactlijm in een mobiele tank zien. Maar ook: tips voor de opslag van de lijm en reiniging van het spuitcontactlijmpistool.

De Redocol spuitcontactlijm in een mobiele tank is geschikt voor het verlijmen van talrijke oppervlakken. Een wezenlijk productvoordeel van de draagbare container is dat ter plaatse spuiten mogelijk is, zonder dat er een hogedrukaansluiting aanwezig moet zijn. De lijm laat zich eenvoudig met spuitpistool en slang aanbrengen, omdat de tank al onder druk staat. De circa 3 minuten durende video, gemaakt door Ostermann laat zien hoe eenvoudig het is. Deze is nu te zien in het Ostermann YouTube Kanaal ‘OstermannTV’.

Hoe sluit men de slang en het spuitcontactlijm pistool op de juiste manier aan? Hoe breed moet de sproeistraal zijn? Hoeveel afstand moet er bij het spuiten tussen het spuitcontactlijm pistool en het werkstuk zijn? En hoe reinigt men de sproeimond na gebruik? Dat wordt allemaal duidelijk uitgelegd in de nieuwe 3 minuten durende video.

Als kantenspecialist en leverancier voor keuken-, meubel- en interieurbouwers heeft Ostermann een enorm assortiment aan lijmen, voor kantverwerking, voor vlakverlijming, voor alle toepassingen in de interieurbouw. In de loop der jaren hebben de specialisten van Ostermann zich daarvoor tot echte ‘lijmexperts’ ontwikkeld en deze vakkennis rondom het thema ‘Lijmen’ geven de medewerkers van Ostermann graag door. Maar: beelden zeggen meer dan woorden. Daarom heeft Ostermann deze kennis in een nieuwe reeks van verschillende product- en gebruiksvideo’s vastgelegd.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X