0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vertrekkende en (her)benoeming bestuursleden PEFC Nederland

HOUTEN – Het bestuur van PEFC Nederland heeft tijdens de Algemene Vergadering in november afscheid genomen van twee bestuursleden: Bart Jan Scheeffer van Stora Enso en Erik Jan Verweij van The Navigator Company. 

Maarten Willemen, voorzitter van PEFC Nederland, bedankt beide heren voor hun jarenlange inzet. Eric Jan Verweij was bestuurslid van november 2013 tot en met 2019, Bart Jan Scheeffer van november 2010 tot en met 2019. Scheeffer hield een afscheidsrede waarin hij terugblikte op zijn negen jaar als bestuurslid van PEFC Nederland. Bijvoorbeeld dat tijdens deze periode de eerste Nederlandse bosstandaard tot stand gekomen is, gevolgd door PEFC bosbeheer certificering bij boseigenaren en 1.500 locaties PEFC Chain of Custody gecertificeerd zijn. Naast waardering van de aanwezige leden, medewerkers en bestuursleden kregen beide heren een geschenk. Gemaakt van … hoe kan het ook anders: gecertificeerd hout.

Anne-Phia Maris van PKF Pallets werd tijdens de vergadering als nieuw bestuurslid voorgedragen aan de leden. Hans Gierveld, Landgoed Twickel, en Cris Mul, Koninklijke Eduard van Leer B.V., stelden zich herkiesbaar. De leden stemden unaniem in met de voordracht en herkiezing.

Het bestuur van de vereniging PEFC Nederland bestaat ten hoogste uit zes leden. Bestuursleden treden na drie jaar af of zijn herkiesbaar voor een gelijke periode.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X