0.6 C
Apeldoorn
woensdag 29 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vernieuwde buitenlak

GROOT-AMMERS – Het derde verfmerk van Nederland in het professionele segment heeft de receptuur van z’n beste buitenlak vernieuwd. Deze duurzame hoogglans lak droogt nu 40 procent sneller en verwerkt nog gemakkelijker. Bovendien heeft Permaline Supérieur nu een biobased milieucertificaat. De buitenlak is verkrijgbaar bij de Trimetal groothandels.

Na de introductie in 2018 is Trimetal doorgegaan met de doorontwikkeling van het product. Het resultaat is een snellere droging en verbeterde werking welke de schilder helpt in het realiseren van het beste eindresultaat. Trimetal Permaline Supérieur is, samen met Permaline Silicon, gecertificeerd met een Biobased certificaat. Biobased is een internationale en onafhankelijke kwaliteitsgarantie voor de hernieuwbaarheid van grondstoffen. Omdat de grondlakken Primaline Primer en Primaline Primer Prestige eenzelfde certificaat hebben, kan er volledig een Trimetal Biobased buitensysteem worden toegepast. De aanpassingen in de receptuur van de lak passen in de voortdurende ontwikkeling van AkzoNobel verfproducten, waarbij het doel is om steeds betere verven te maken met steeds minder milieubelasting. Zo heeft AkzoNobel als doel gesteld om in 20500 volkomen CO2 neutraal te fabriceren.

Trimetal kan met deze hoogwaardige en duurzame aflak een onderhoudstermijn tot 10 jaar beloven. Mits aan de juiste eisen qua situatie en applicatie is voldaan.

Nadere informatie:
Trimetal
Telefoon: 071 308 24 99
www.trimetal.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X