8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vernieuwd democenter De Groot Bewerkingsmachines klaar voor de toekomst

ROSMALEN – De afgelopen maanden zijn medewerkers van De Groot Bewerkingsmachines volop in de weer geweest om de showroom te vernieuwen. 18 juni jl. werd het vernieuwde democenter officieel geopend middels een digitale presentatie. Hierin hebben de productspecialisten van De Groot in het kort getoond met welke machinefabricaten zij intensief samenwerken en welke bewerkingsmachines er allemaal aangesloten staan voor demo’s. Met de verbouwing is De Groot klaar voor de volgende generatie.

De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert machines, onderdelen, service en scholing voor de plaat-, massief hout- en kunststofbewerker. De toevoeging van een nieuw ontwikkelde reeks machines voor het bewerken van Advanced Materials zorgde er voor dat er een nieuwe indeling gewenst was van het machineaanbod. En wat begon als een idee voor een kleine aanpassing is uitgemond in een grootse verbouwing.

Presentatie, innovatie en inspiratie

Waar voorheen de machines speels door elkaar stonden is nu gekozen voor rust, ruimte en overzicht. In een black box zijn drie werelden van De Groot gecreëerd, specifiek voor ieder vakgebied. Iedere machine krijgt de aandacht die ze verdient. Vrijwel alle machines staan aangesloten en de productspecialisten geven, op afspraak, dagelijks uitleg en demo’s waarbij specifieke vraagstukken van de klant worden beantwoord. Ook als het gaat om toekomstgerichte onderwerpen zoals over efficiëntie en flexibiliteit. Ofwel, hoe kan je productieprocessen beter inrichten zodat je sneller, slimmer en dus voordeliger kunt produceren.

De visie van de architect

Architect Hans Kuijten ontwerpt al 25 jaar interieurs voor particulieren en hospitality projecten. Met zijn driedimensionale ideeën verandert hij ruimtes tot een plek waar je je thuis voelt. Kuijten heeft zijn inspiratie uit het logo gehaald. Belangrijk was dat de grote ruimte warm, cosy en intiem oogde. En met gebruik van natuurlijke materialen en tinten en herhaling van elementen is een mooie balans gevonden. De vernieuwde showroom is nu echt een verlengstuk van het gedachtegoed van De Groot geworden.

Kwalitatief aanbod

Samenwerking met de juiste leveranciers is belangrijk. De Groot Bewerkingsmachines kiest er dan ook bewust voor om selectief met een aantal fabricaten samen te werken. De 16.000 vierkante meter showroom moet ‘De Groot’ zijn met de merken die het bedrijf vertegenwoordigt. Zo kunnen we alle nieuwste innovaties meenemen in ons advies naar de klant.

Iedereen is welkom

De Groot nodigt iedereen van harte uit om een bezoek aan de nieuwe showroom te brengen.

Meer info zie: degroot.nl/showroom

- Advertisement -

Laatste nieuws

X