1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Verandering in HECO-leiding

SCHRAMBERG – Stefan Hettich, directeur van de Duitse schroevenspecialist HECO-Schrauben treedt na 43 jaar terug uit zijn actieve positie in de bedrijfsleiding. In de toekomst zal hij als vertegenwoordiger van de aandeelhouders van de Hettich-familie in de adviesraad de strategische ontwikkeling van het bedrijf mee blijven bepalen.

Met het vertrek van Stefan Hettich uit het operationele management, werd Guido Hettich op 1 oktober 2018 de enige directeur. De twee broers hebben het bedrijf de laatste twaalf jaar samen gerund. “Met het vertrek van Stefan uit het management komt een tijdperk ten einde. Hij heeft het succesverhaal van ons bedrijf in de afgelopen decennia doorslaggevend gevormd. Op het moment van vertrek is HECO uitstekend gepositioneerd en goed voorbereid op de komende tijd”, legt Guido Hettich uit.

Verantwoordelijkheid en innovatie

Stefan Hettich, een bekwaam gereedschapmaker en technicus, nam het HECO-management in 1975 op de jonge leeftijd van 22 over. Hij vertrouwde op de consistente ontwikkeling van het merk HECO en optimaliseerde de productie en logistieke processen van het bedrijf. Onder zijn leiding werden talrijke nieuwe producten en patenten ontwikkeld.

In 2006 trad zijn broer Guido Hettich toe tot het managementteam toen een tweede productielocatie in Roemenië geopend werd. Guido Hettich bracht jarenlange ervaring met projectmanagement met zich mee, die hij had opgedaan in zijn functie als afdelings- en projectmanager voor een grote Duitse autofabrikant. Vandaag de dag werken ongeveer 110 van de 340 HECO-medewerkers op de productielocatie in Roemenië.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X