0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Veilige schietapparatuur

STEENWIJK – Fixum Fasteners is een start-up die op basis van sociaal-commerciële productie bandnagels voor schietapparatuur produceert. De productie gebeurt op snelle en makkelijke omstelbare bandeermachines (collators) die speciaal zijn gebouwd voor mensen met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt.

Bij de ontwikkeling van de bandeermachines is uitgebreid nagedacht over de veiligheid en ergonomie.  Door de flexibele instelling en snelle omstelbaarheid van de productie is de gebruiker in staat om snel in te spelen op vraag uit de markt.

De producten die Fixum Fasteners presenteert op de Bouwbeurs Utrecht zijn
roestvaststalen nagels in twee kwaliteiten, en een grote diversiteit in afmeting en opmaak, slagvast gelakte nagels voor gevelbekleding en schuttingen en hardstalen nagels voor het schieten in staal, alu en beton.

Ook levert Fixum Fasteners nail-screws voor het snel en kwalitatief afschieten van geveldelen, plaatmateriaal, fermacell en gips. Deze nail-screws van Fixum zijn terug uitdraaibaar, en na-draaibaar. Speciaal op afwerking van HSB elementen met gips en fermacell valt er veel te winnen voor de deze industrie.  De nail-screws zijn leverbaar in Drywall gefosfateerd, Geel Verzinkt chroom vrij, en RVS

Fixum Fasteners vindt gedurende de BouwBeurs onderdak op de stand bij Koster Werkplaatstechniek.

Nader informatie:
Fixum Fasteners
Telefoon: 0521 – 515 750
www.houtbewerkingswinkel.nl
Standnummer F086, hal 12

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X