1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Veelzijdige accuschaar

BREDA – Bosch vult zijn 18 volt-programma voor de vakman aan met twee krachtige en handzame accuscharen: de accuknabbelschaar GNA 18V-16 Professional en de accuplaatschaar GSC 18V-16 Professional. Beide zijn vergelijkbaar met een kabelgebonden machine van 700 Watt en zijn veelzijdig inzetbaar.

Beide scharen zijn gemakkelijk te hanteren: met een greep omtrek van slechts 85 millimeter en hun geringe gewicht van 1,5 kilogram exclusief accu, liggen de accuscharen goed in de hand en bieden zij een perfecte balans voor de vakman zodat zij minder snel vermoeid raken.

De nieuwste LI-ION batterijtechnologie biedt de accuscharen een hoge energiedichtheid, terwijl het beproefde ‘Flexible Power System’ van Bosch de compatibiliteit met alle nieuwe en bestaande professionele elektrische gereedschappen en oplaadapparaten van een voltklasse garandeert. Daarnaast beschermen de Electronic Motor Protection (EMP) en de Electronic Cell Protection (ECP) zowel de machine als de accu op een betrouwbare manier tegen overbelasting, oververhitting of diepontlading/blokkering, wat bijdraagt aan een langere levensduur.

Wat ook bijdraagt aan een langere levensduur, zijn de vier gevormde snijvlakken op de accuscharen voor de toepassing op robuustere materialen. Bovendien kan het snijspel aangepast worden aan de dikte van het materiaal dat doorgeknipt moet worden wat de veiligheid van de gebruiker verhoogt. Dankzij een praktische LED-indicatie heeft de vakman eveneens de accustatus altijd in zicht.

Nadere informatie:
Bosch
Telefoon: 076 – 57 95 462
www.bosch-professional.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

X