4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Vakbeurs en congres Materials

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

VELDHOVEN – Tijdens de zesde editie van Materials, vakbeurs en congres, op 30 en 31 mei in Conference Centre Koningshof in Veldhoven komen diverse innovaties en oplossingen aan bod voor onder andere: corrosie, slijtage, hechtingen, lichtgewicht, vermoeiing en hergebruik. Speciale aandacht dit jaar gaat naar product design, circulaire economie en smart materials.

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis? Bijna vergeten we hoe bijzonder materialen zijn en welke uitdagingen het keuze-, creatie-, design- en productieproces met zich mee brengt. Tijdens Materials ontdekt de bezoekers welke rol materialen spelen bij het succes van hun product. Ook dit jaar presenteert Materials een all-in concept gebaseerd op de vier bouwstenen: NieuweMaterialen, Materiaalanalyse, Verbindingstechnieken en Oppervlaktetechnieken. Elk met een eigen zone op de beursvloer en een aansprekend congresprogramma.

Congresprogramma

Het congresprogramma biedt ruim veertig lezingen, verdeeld over de vier bouwstenen. Op 31 mei vindt de speciale lezingentrack ‘Smart Materials’ plaats in samenwerking met PI Benelux, ASML en TUD/Holst Centre. Tijdens de vier lezingen in deze track delen de sprekers de laatste onderzoeks- en applicatietrends van slimme materialen. Tevens worden in het Smart Materials paviljoen enkele voorbeelden tentoongesteld.

Gratis bezoeken

Met 75 exposanten op de beursvloer die het brede materialengebied bestrijken en ruim veertig lezingen in het congresprogramma, geeft Material nieuwe inzichten in het gehele materiaalkunde spectrum. Bezoeken is gratis.

Aanmelden kan via www.materials.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X