4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Uitbereiding magazijn Blok Plaatmateriaal Ede

EDE – Blok Plaatmateriaal is gestart met de nieuwbouw van een extra magazijn in Ede voor de opslag van decoratief plaatmateriaal. Door de enorme groei ontstond er een gebrek aan ruimte. Met deze uitbreidinUitbereiding magazijn Blok Plaatmateriaal Edeg kan Blok Plaatmateriaal de complete Unilin Evola collectie opslaan, inclusief de verwachte aanvulling van nieuwe decoren.

De oppervlakte van het magazijn aan de Keplerlaan 8 in Ede wordt bijna verdubbeld tot 2.300 vierkante meter. De voor- en achterkant van het magazijn wordt voorzien van een roldeur. Hierdoor kan er tijdens slecht weer droog in- en uitgeladen worden. Om het groene karakter van bedrijvenpark ‘De Vallei’ te bewaren, worden de buitenwanden langs de weg voorzien van natuurlijke begroeiing.

Blok Plaatmateriaal is opgericht in Beverwijk in het jaar 1981 en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal als MDF, multiplex, en HPL van A-merken als Abet Laminati, Unilin Evola, Formica en fineer van Decospan.
Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman.

Nadere informatie: www.blokplaatmateriaal.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X