0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Uipkes Houten vloeren opent showroom

NAARDEN-VESTING – Op dinsdag 2 oktober opent Uipkes Houten Vloeren de deuren van de nieuwe showroom in Het Arsenaal te Naarden-Vesting. Dit is derde showroom van Uipkes, naast vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

Sinds 1996 is Uipkes een houten vloeren-specialist die maatwerkoplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. In de showroom in Naarden kunnen bezoekers voorbeelden bekijken van handgemaakte houten vloeren in diverse plankbreedtes, kleuren en bijzondere legpatronen, zoals visgraat vloeren en Hongaarse punt vloeren. Ook kan de bezoeker in de showroom terecht voor vragen en advies, bijvoorbeeld over het toepassen van een houten vloer op vloerverwarming. “Op deze manier krijgen bezoekers een goede indruk van de mogelijkheden om hun woning of kantoor in te richten”, aldus het bedrijf.

Rijksmonument Het Arsenaal is een historisch pand uit 1688 en is tot 1987 in gebruik geweest als militair onderkomen en opslag van munitie. 25 Jaar geleden nam Jan des Bouvrie het pand onder zijn hoede als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen. In de afgelopen vestigden zich meerdere interieurwinkels in Het Arsenaal, waaronder nu ook Uipkes. In Het Arsenaal worden totaalconcepten op het gebied van woninginrichting bedacht en uitgevoerd door uiteenlopende interior design-specialisten.

“Het is een prachtig pand met woonwinkels en design labs die goed aansluiten bij de werkwijze en visie van Uipkes Houten Vloeren”, vertelt eigenaar Martin Uipkes.”We zien goede mogelijkheden tot samenwerking met andere interieur en lifestyle specialisten in Het Arsenaal tijdens projecten voor de volledige inrichting van woon- en werkruimtes. Wij denken graag mee met opdrachtgevers en architecten om tot het beste resultaat te komen. Het vakmanschap van onze medewerkers en onze ervaring op het gebied van projectmanagement komen hierbij goed van pas.”

Naast moderne interieurwinkels en topontwerpers zijn in Het Arsenaal ook kunstwerken, design concepten, lifestyle en beauty winkels te vinden, terwijl in de mooie tuin op de binnenplaats een lunch of drankje kan worden genuttigd.

Nadere informatie: Uipkesvloeren.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X