-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Training plafond – en wandsystemen

Meer

GENT – Het Belgische Timber Training Center vraagt geïnteresseerden om zich aan te melden voor de training ‘Plafond- en wandsystemen in functie akoestiek, klimaat en techniek’. De cursus vindt plaats op 5 december in Gent.

De kwaliteit van het binnenmilieu wordt grotendeels bepaald door de materialen en technieken die men toepast. Een goede akoestiek speelt hierbij een cruciale rol. Dagelijks komen nieuwe producten op de markt, die bijdragen aan het akoestisch comfort en aangepast zijn aan nieuwe technieken. Een grondige kennis van het huidige aanbod aan plafond- en wandsystemen en een inzicht in de technische kwaliteiten, helpen het juiste aanbod aan te bieden, professioneel advies te verlenen en dus ook om de omzet te verhogen.

Programma

De eendaagse cursus omvat meerdere onderdelen. Zo is er aandacht voor de technische eisen waaraan het binnenmilieu moet voldoen. Klimatiseren, brandgedrag en akoestiek komen uitgebreid aan de orde. Het marktaanbod wordt uitgebreid toegelicht aan de hand van beeldmateriaal, monsters en toepassingen. Verder komen plafondsystemen en akoestische elementen op basis van hout, metaal, mineraal, gipskartonplanten en kunststof aan bod. Ook worden wandsystemen op basis van hout, mdf bekleed met fineer of laminaat en modulaire wandsystemen behandeld. Speciale toepassingen zoals in sporthallen, keukens en industrie passeren de revue.

De cursus kost 435 euro (excl btw) en inschrijven kan tot 21 november. Om de kwaliteit te waarborgen is plek voor zes tot twaalf personen. De cursus wordt gegeven bij het Timber Training Center in Gent.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X