1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Tijdelijk gratis online Biesse bSolid Basic Cursus

ROSMALEN – Nu veel bedrijven en medewerkers door het coronavirus in hun bewegingsvrijheid zijn beperkt zien we de eerste bedrijven die op zoek gaan naar alternatieven om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo biedt De Groot een webinar om online een Biesse bSolid Basic Cursus te volgen. De cursus op 25, 26 en 27 maart is gratis. Inschrijven kan online, maar het aantal plekken is beperkt.

Een nieuwe CNC-gestuurde bewerkingsmachine brengt allerlei vragen met zich mee. Hoe gebruik je de machine op de juiste manier? Hoe werkt de programmeringssoftware? En welke knoppen doen wat? Om een antwoord te geven op deze vragen, en om ervoor te zorgen dat de gebruiker echt het maximale uit de machine haalt, biedt De Groot Bewerkingsmachines tijdelijk de mogelijkheid om online, vanuit de eigen werkplek, een Biesse bSolid Basic cursus te volgen. Op 25, 26 óf 27 maart is deze cursus gratis te volgen na inschrijving via de website van De Groot.

Met het volgen van deze interactieve Webinar leert de operator van de CNC-gestuurde Biesse machines, hoe te programmeren met de besturingssoftware bSolid. Dit 3D CAD CAM-softwareprogramma is op maat gemaakt en ondersteunt de prestaties van elke machinale bewerking dankzij verticale modules. Zo kan hij elk specifiek productieproces automatiseren. Aansluitend leer hij ook hoe hij de Biesse machine moet instellen en er efficiënt mee kan produceren.

In dit webinar komen aan bod: Tekenen/programmeren van freesbewerkingen, simuleren van een werkstuk in de machine, hoe een macro werkt, CIX-bestanden omzetten naar freesbestanden, werklijst optimaliseren.

De operator krijgt hiermee een indruk van wat bSolid kan en wat het voor het bedrijf kan betekenen. Of je nu al werkt met een Biesse CNC-gestuurde machine of je er over nadenkt om er een aan te schaffen. Het volgen van het online Webinar is tijdelijk gratis. Inschrijven kan via https://bit.ly/bsolidcursus.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X