0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Taco Schoonderwoerd directeur/ambassadeur SGT/HOUT100%

WAGENINGEN – Met ingang van 1 oktober 2019 wordt Taco Schoonderwoerd directeur/ambassadeur van SGT/HOUT100%. Hij is zeker geen onbekende binnen de timmerindustrie en de bouw. Ruim dertig jaar heeft hij gewerkt bij Adriaan van Erk Timmerfabriek te Bergambacht als directeur.

Schoonderwoerd is blij met zijn benoeming: “Een goed HOUT100%-product, geproduceerd door één van de 78 beste timmerfabrieken van Nederland is mooi, duurzaam en gaat een decennialang mee. Daarin zie ik toekomst en dat wordt vanaf 1 oktober ook mijn toekomst.” Hij kijkt er naar uit om de naamsbekendheid van HOUT100% onder marktpartijen (woningbouw-verenigingen, aannemers en ontwikkelaars) verder te gaan uitbreiden en partijen te overtuigen van de vele voordelen van het houten HOUT100%-product.
Zijn werkzaamheden worden ondersteund met een grote mediacampagne die medio maart al van start is gegaan.

SGT/HOUT100%

HOUT100% is het kwaliteitsmerk voor houten toepassingen in de bouw. Stichting Garantie Timmerwerk (SGT) introduceerde op 1 juli 2018 het merk Hout100%. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. En voor de zorgeloze zekerheid van hout als veilig en duurzaam kwaliteitsbouwmateriaal voor houten gevelelementen.

Nadere informatie: www.hout100procent.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X