1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Svedex presenteert zomernoviteiten

VARSSEVELD – Svedex introduceert in juli een vijftal inspirerende noviteiten. Nieuwe ontwikkelingen in deurmodellen, documentatie en online inspiratie, die de klant ondersteunen om nog beter de juiste deur te kiezen en samen te stellen. De Nederlandse deurenfabrikant creëert hiermee gemak voor zowel de professional als de eindconsument.
Met de lancering van de Svedex inspiratietool biedt Svedex veel gemak voor haar klanten. Op basis van de smaak en voorkeuren van de klant, wordt de favoriete stijldeur gekozen. Naast inspiratie biedt de tool de mogelijkheid om de stijldeur in zijn geheel te configureren met alle deuropties zoals glaslatten, lijnvarianten en garnituren. Deze deuropties worden visueel in beeld gebracht, zodat men direct ziet hoe de gekozen opties tonen op de stijldeur. Hiermee onderscheidt Svedex zich in de markt. Ook de technische aspecten zoals afmetingen en draairichting zijn direct te configureren. De geconfigureerde stijldeur kan de consument op de wensenlijst plaatsen. De wensenlijst kan de klant naar zichzelf mailen of direct naar de dealer toesturen. De dealer kan ook samen met de koper de stijldeur configureren, voor beide partijen een inspiratie én configuratietool. Op deze wijze kan de volledige collectie ter plekke worden gekozen, samengesteld en afgerond.

Nieuwe documentatie

Svedex introduceert twee compleet nieuwe documenten die de huidige Svedex catalogus vervangen. De nieuwe Svedex prijslijst is productgericht en biedt een compleet overzicht van de collectie Svedex Superlak Stijldeuren. Direct bij de deur zijn de mogelijkheden inzichtelijk en staan de bijbehorende prijzen. Het Svedex Inspiratie Magazine richt zich veel meer op de inspiratiefase van de eindconsument. Dit inspiratie magazine biedt volop handige tips, de laatste trends en er wordt binnen gekeken bij een consument. Uiteraard biedt het inspiratie magazine ook een greep uit het veelzijdige deurenassortiment van Svedex.

Uitbreiding Linea-serie

Waar de deurenserie Linea eerst enkel bestond uit lijndeuren, zijn er nu bijpassende deurmodellen toegevoegd met glasopeningen. De combinatie van de glasopening met lijnen in de nieuwe deuren AL51, AL54 en AL55 zorgen voor een strakke toch speelse uitstraling. Een mooie toevoeging aan het Svedex assortiment waardoor er combinaties kunnen worden gemaakt met de al bestaande succesvolle lijndeuren binnen deze deurenserie.

Nieuwe huisstijl

Gelijktijdig met deze noviteiten lanceert Svedex ook direct een vernieuwde huisstijl. De nieuwe look & feel geeft een frisse, vernieuwde uitstraling aan de on- en offline uitingen. De jaarlijkse documentatie wordt uitgegeven in de actuele trendkleur.
Nadere informatie: www.svedex.nl/zomernieuws

- Advertisement -

Laatste nieuws

X