0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Stofvrij werken

BREUKELEN – Met snoerloze vrijheid snel tegels verwijderen of stof-arm in beton boren: dat is wat de nieuwe 18 Volt combihamer KHA 18 LTX BL 24 Quick met geïntegreerde stofafzuiging van Metabo biedt.

Met de lichte en compacte combihamer met stofafzuiging kun je stofarm en mobiel werken, zonder aan vermogen in te boeten. Dankzij de koolborstelloze motor en het precisiegelagerde krachtige slagmechanisme in de aluminium behuizing boort de combihamer tot 24 millimeter in beton. In de beitel-stand kunnen betonresten efficiënt verwijderd worden. En met uitgeschakelde slagfunctie eenvoudig boren in gasbeton, geperforeerde stenen of tegels. In combinatie met de geïntegreerde stof-afzuiging ISA 18 LTX 24 kunnen alle boorwerkzaamheden bijzonder stofarm worden uitgevoerd. Met de Metabo LiHD accu-technologie met capaciteiten tot 7.0 Ah boort men zeer lang en met één accu-pack met een maximum aantal boorgaten.

Dankzij de combinatie van de koolborstelloze motor en het krachtige slagmechanisme profiteren gebruikers van snel werken. De motorbehuizing van aluminium persgietwerk maakt het accu-gereedschap bijzonder robuust voor de zware eisen in de bouw en renovatie. Met het snelwisselsysteem Metabo Quick kan men de SDS-plus-boorhouder makkelijk vervangen voor een snelspanboorhouder voor hout- en metaalboren. Ter bescherming van de gebruiker heeft Metabo de nieuwe combihamer met de Metabo S-automatic uitgerust: de veiligheidskoppeling reduceert het gevaar voor ongevallen tot een minimum, doordat deze de aandrijving direct stopt, zodra de boor blokkeert.

Nadere informatie:
Metabo Nederland
Telefoon: 0346 – 259 060
www.metabo.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X