-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Start platform psychosociale arbeidsbelasting

DELFT – Honderden mensen registreerden zich bij NEN voor een van de webinars over psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Het geeft aan dat het onderwerp leeft. Het verzuim door psychische aandoeningen stijgt de laatste jaren en staat in de top 3 van redenen voor verzuim. En het belangrijkste: de kwaliteit van het leven wordt – als gevolg van PSA – bij duizenden mensen ingrijpend aangetast.

Professionals die betrokken zijn bij de aanpak van PSA werken over het algemeen solitair binnen organisaties. Daarnaast weten organisaties die PSA willen aanpakken, niet altijd hoe zij dit efficiënt kunnen doen. In alle gevallen heeft de professional behoefte aan het in contact komen met andere professionals en organisaties, hierbij staat het uitwisselen van kennis en het stellen van vragen centraal.

Voor het onderwerp psychosociale arbeidsbelasting en creëert NEN een platform om deze partijen met elkaar te verbinden en begeleidt en faciliteert NEN het proces en creëert het vooruitgang voor de professionals, met de norm ISO 45003 en het platform.

Meer informatie?

In een ontspannen sfeer met vakgenoten van gedachten wisselen en toegang hebben tot een interessant netwerk? Op 7 oktober staat het eerste evenement gepland.
https://www.nen.nl/arbeid-veiligheid/gezond-veilig-werken/platform-psychologische-arbeidsbelasting

- Advertisement -

Laatste nieuws

X