1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Sortimo start bouw nieuw pand

BERGAMBACHT – Sortimo Nederland en Sortimo Service Center Bergambacht gaan halverwege 2018 verhuizen naar een nieuw pand in Moordrecht. Op 26 oktober ging de eerste paal van het nieuwe pand in de grond.

Sortimo is specialist in bedrijfswageninrichting. Klaus Emler, CEO van Sortimo International, was speciaal voor de gelegenheid vanuit Duitsland naar Moordrecht gekomen. Samen met Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo Nederland, werd de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand. “Een mijlpaal,” zegt Daanen, “en een belangrijke volgende fase voor ons bedrijf, dat de voorbije jaren een gestage groei kende.” Tot op vandaag betrekken Sortimo Nederland en Sortimo Service Center Bergambacht twee verschillende locaties in Bergambacht.

Daanen: “Dat is geen ideale situatie, en bovendien barsten beide vestigingen stilaan uit hun voegen. In het nieuwe bedrijfspand zullen we meer ruimte hebben om onze activiteiten verder te ontplooien. De onmiddellijke nabijheid van beide entiteiten zal onze dagelijkse werking ongetwijfeld ten goede komen.”

Visual

Ter gelegenheid van de officiële start van de bouw onthulden Ruud de Hoop en Lars Hendrikx, respectievelijk commercieel directeur en sales manager van Sortimo Nederland, een reusachtige visual van het gebouw. Dat beeld is te zien vanaf de A12 snelweg, en staat op het terrein waar tegen de helft van volgend jaar de nieuwe vestiging zal oprijzen.
“Het wordt een modern pand, helemaal klaar voor de toekomst en een basis voor het afleveren van de kwaliteit die Sortimo typeert.” Ruud de Hoop klinkt tevreden: “Er komt onder meer een grote assemblage- en montage-afdeling, een ruim bemeten showroom en we voorzien meer dan honderd parkeerplaatsen. Niet alleen zullen onze medewerkers er in alle comfort en efficiëntie aan de slag kunnen, ook onze bezoekers zullen er zich bijzonder welkom weten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

X