0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

SMAU Innovatieprijs voor Scm Group

MILAAN – Machinefabrikanten SCM en CMS heeft de SMA Innovatieprijs gewonnen. De prijs is een erkenning voor de innovatieve waarde van de industriël;e machines van SCM en CMS in combinatie met digitale diensten en het Internt of things (IoT). De prijs werd ontvangen tijdens de 57e editie van de Innovation Trade Fair in Milaan. Smau is de jaarlijkse innovatiebeurs die dit jaar op 20 en 21 oktober in de Fieramilanocity werd gehouden.

De prijs is een belangrijke erkenning van de hoge innovatieve waarde die de industriële machines SCM en CMS bieden, compleet met digitale diensten en Internet of Things (IoT). Deze IoT-systemen laten de fabrieken van de eindklanten (van de meubelindustrie tot de bouw, van automobiel tot ruimtevaart, van nautische tot plastic materialen) beter presteren op het gebied van efficiëntie en productiviteit.

Zo zijn de machiens steeds beter in staat tot constante monitoring en analyse van de staat van onderhoud en prestaties van de machine, waar en wanneer dan ook. Daarbij is sprake van onmiddellijke interactie en het delen van informatie tussen de klant en de geleverde technische dienst, zelfs op afstand. Dat betekent een aanzienlijke besparing van tijd en kosten bij het oplossen van technische problemen. En nog beter: deze problemen kunnen zelfs voorkomen worden door gebruik te maken van de verkregen ‘prestatiemonitoring’-gegevens.
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door SCM’s ‘Maestro connect’ IoT en CMS ‘CMSconnect’ platforms waarmee de eindklant constant zo efficiënt en productief mogelijk kan werken.

Het SMAU Live Show evenement kan worden gezien op de volgende link: https://livestream.com/accounts/1540476/events/9350151/videos/212321378

- Advertisement -

Laatste nieuws

X