0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Slagschroefboormachine

NIEUWKUIJK – Rufast komt dit jaar nog met een eigen lijn nieuwe schroefmachines van professionele industriekwaliteit. Er zijn vier verschillende schroefmachines verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Hiervan zijn er twee verschillende slagschroevendraaiers, een slagmoersleutel en een schroefboormachine leverbaar. De machines zijn allemaal uitgerust met een innovatieve koolborstelloze motor, wat zorgt voor minder slijtage. Dit betekent dat de motor veel langer meegaat. Daarnaast zorgt het voor een verhoogde efficiëntie en leveren de motoren maximale kracht. Ze zijn allemaal links- en rechtsdraaiend en geschikt voor de zwaarste klussen en zeer geschikt voor grote schroeven. Het toerental is instelbaar op verschillende snelheden, soms tot wel 3600 toeren per minuut.

De schroefmachines zijn allemaal lichtgewicht en daarom erg handzaam. Voor extra gemak zijn ze allemaal uitgerust met ledverlichting en een riemhaak. Ze worden geleverd in een stevige kunststof opbergkoffer, zodat de machine makkelijk te vervoeren is zonder dat deze beschadigd.

Nadere informatie:
Rufast
Telefoon: 073 633 03 00
www.rufast.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X