0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

SKG-IKOB breidt dienstenpakket uit met opleidingen

Meer

GELDERMALSEN – SKG-IKOB Certificatie, de Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, breidt vanaf november 2017 haar dienstenpakket uit met het aanbieden van opleidingen voor deze sector. SKG-IKOB speelt hiermee in op diverse opleidingsvragen vanuit de bouw- en vastgoedsector waar grote behoefte is aan branche specifieke opleidingen, zeker nu de bouw weer aantrekt.

Het opleidingsaanbod is zeer gevarieerd. Zo zijn er cursussen op het gebied van management en ondernemen en diverse technische cursussen voor zowel midden als hoger kader als voor vak personeel. Naast de branche gerelateerde opleidingen biedt SKG-IKOB ook persoonlijke ontwikkelings- en maatwerktrajecten.

Gevelbouw

Om het opleidingsaanbod zo aantrekkelijk en uitgebreid mogelijk te maken voor de hele bouw- en vastgoedsector, heeft het Kennis Centrum Gevelbouw de uitvoerende taken met betrekking tot de opleidingen overgedragen aan SKG-IKOB. Het Kennis Centrum Gevelbouw is vanaf 2001 De aangewezen partij binnen de Gevelbranche voor technische vraagstukken, advisering en cursusontwikkeling. Ook in de toekomst blijft het Kennis Centrum Gevelbouw verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteit van opleidingen in de Gevelbranche, maar de uitvoering hiervan komt bij SKG-IKOB te liggen.

Over SKG-IKOB Certificatie

SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001). Daarnaast biedt SKG-IKOB opleidingen voor de bouw- en vastgoedsector.

Nadere informatie over het opleidingenaanbod: www.skgikobopleidingen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

X